Sunday, September 27, 2009

Thursday, September 24, 2009

Taipei

Back from taipei..nothing much about taipei,i prefer hongkong instead of taiwan.taiwan pny town pn sibuk mcm hkg.ramai giler manusia..i didnt buy anything during my time in taiwan.not in the mood of buying anything..but itz ok.im going to delhi tomoro..will do sum shopping there.insyallah..dis is my pics masa kat taiwan..start from kitorg naik train,then smp kat nite market..time ptg xla ramai sgt,mlm ramai giler manusia evendo on weekdays.last but not least,mlm sblm blk hotel,tingin plak nk mkn aiskrim mcd,so singgah jap.hopefully ape yg aku mkn kat taipei is halal..huhu.so enjoy the pics k.




Next trip is Delhi..

Friday, September 18, 2009

Selamat Hari Raya


Selamat Hari Raya Kekawan..

Wednesday, September 16, 2009

Back to KL

Wah..cepat je masa berlalu,dh seminggu aku kat penang n now im in kl.esok dh keje..huhu.xpe la,nak wat cmne..td smp kl about 3.30pm.smp je kuar g teman boy g jln tar..amik bj mama die.then we stuck in d jam about 2 hours..so berbuka la kitorg dlm keta..dgn sesat2 nye kitorg ni.yg bestnye 2 org besfrens leh lupa kat aku..huhu.si wanie aku sms xreply suruh gtau biler dh bkk pose gtau,tp die xreply,so boleh dimaafkan,yg si aliaa ni..nak marah ni.haha.aku mintak tlg die gtau aku biler pose dh leh bkk,die reply ok.biler aku tgk jam dh 7.25.nape aliaa xkol lagi..tgk2 die lupa kat aku wei..huhu.cian aku..hehe.aku ngan boy g mkn kat fratty crab kat ss2.beb,sedap giler!smp penat aku mkn..lps mkn g plak OU,teman boy tukar sluar armani exchange die..then time to go home.penat hr ni,cian kat boy smp ngantuk2..xpe la,kitorg pn dh lama xjumpe.hehe.seperti biasa aku yg kena buli drive keta die.haha..xpe,im ok with it.i had a great day today.so,c u after raya plak k.jgn lupa bg duit raya kat i.haha.k daa~

Sunday, September 13, 2009

Duit Raya


Duit raya is ready!

Friday, September 11, 2009

Tagged by Afiq

1. Nama timangan anda~
*nina
*toon(time kat uitm)
*ama(kat uitm gak..huhu)
smp skrg org pggl toon ngan ama..;p

2. Anda seorang yang~
*emo(ngan seseorg je)
*pemurah
*suke tolong org(tgk situasi gak)

3. Lagu feveret~
smua lagu aku dgr..huhu
4. Makanan kegemaran~
*tomyam(pedas pny..)
*masak lemak(best wei)
*aku ni kuat mkn so smua aku mkn la senang citer..huhu
5...........-->sila tanya hua sheng
tny ape kat hua sheng??
6. Warna kesukaan~
*purple
*hitam
*putih
*tp skrg xtau nape suke merah plak..
7. Benda yang mesti ada dalam beg~
*purse
*kunci rumah
*kunci keta
*lipbalm
*bedak ZA
8. Kali terakhir anda menangis~
*baru je..xingat biler,last month kot.

9. Sikap yang buat anda strezz~
*org yg tak menepati masa
10.Tag 6 rakan anda
*aku xramai kwn so aku xtag sape2..hehe.
*xleh nak edit bg cantik nape ntah..blog ni gelong ar..huhu..xpe la janji leh baca ye.chow!

New Gadget Toshiba Mini NB200(pink)


Thursday, September 10, 2009

Cuti!

Wah..alangkah bahagianye aku dpt blk penang..Actually im in penang rite now,dr rabu hr 2.mayb smp 16 or 18 i will be in png..xtau lagi biler blk kl.n im so hepi im in penang.best2!ape aku wat sepjg cuti ni?well,aku pn xde ape2 plan cuti ni,juz duk umah melepak since tgh puasa kan,nak g mane pn.

So since aku kat penang ni,mane leh xg mkn kan,semlm aku berkesempatan g mkn kat hammer bay..mkn seafood.dh lama giler xmkn seafood.huhu..best wei..
Semlm order ikan 3rasa,sotong bakar,kerang bakar,tomyam campur..gmbr kerang xde,sbb lmbt smp,biler dh smp aku trus ngap.haha..xsbr la katakn.hehe.peace.

Monday, September 7, 2009

Miss You

Baru sehari but i already miss him so much..cmne nak menghadapi hari2 akan mendtg ni..miss you :'(

Sunday, September 6, 2009

Hong Kong

Wat a nice city..datz wat i can say about hong kong.best wei..cantik.kalo ade peluang nak lagi g hong kong.actually planning nak g disneyland tp since smua crew ade plan sendiri,so aku amik kesempatan tuk jln2 kat bandar hong kong 2.aku suke waktu mlm..penuh ngan lampu,kira terang benderang la hong kong 2.tp satu tak best,mkn.mmg susah nak cr mkanan yg halal kat sana.tp xpe,i still can survived.xnk ckp byk juz enjoy the pics.:)

*bilik hotel


*privileges yg crew dpt from the hotel.quite a long list.


*ni kat citygate,kedai smua outlets nye mcm esprit outlet,guess outlet so murah la.


*dis is hong kong


*d only fud yg aku jumpe halal


*ni kira takde keje tgkp gmbr dlm bilik.kes bosan.hehe


*things dat i bought in hong kong.smua tuk my family..jam tuk aku.:p


Next trip will be taipei..